miercuri, 23 martie 2016

Campionatul Naţional de Scrabble Perechi 2016

Campionatul naţional de scrabble perechi se joacă la Bran 
Clubul Sportiv Atlantis Braşov şi Federaţia Română de Scrabble organizează în premieră la Bran, în weekendul 25-27 martie 2016, una din cele mai populare competiţii de scrabble: Campionatul Naţional de Scrabble Perechi 2016 (CNSP)

Gazda turneului va fi Centrul de agrement montan La Vâltoare din str. Ioan Clinciu, Nr. 13 – situat la 500 m de Castelul Bran. Competiţiile se vor desfăşura în sala restaurantului complexului.

La Campionat poate participa orice jucător legitimat la unul din cluburile sportive afiliate la F.R. Scrabble, iar la Cupă se poate înscrie orice persoană care cunoaşte regulile jocului!

La toate probele, în afara turneului de partide libere, sportivii vor juca în tandem, prezentând o singură soluţie (buletin).
La turneul de partide libere, o pereche va juca cu altă pereche (jucătorul de la masa 1 a primei perechi cu jucătorul de la masa 1 a celeilalte perechi şi jucătorul de la masa 2 a primei perechi cu jucătorul de la masa 2 a celeilalte perechi). 

Clasamentul turneului de partide libere se face prin însumarea punctelor şi respectiv a punctaverajelor realizate de cei doi sportivi ai fiecărei perechi. 

Duminică, în jurul orei 11.00, va avea loc Festivitatea de Premiere a competiţiei. Gazda concursului va fi Centrul de agrement montan „La Vâltoare” din str. Ioan Clinciu, Nr. 13 – situat la 500 m de Castelul Bran. 

Taxe de concurs: 30 lei/pers./concurs (studenţi, pensionari, şomeri: 15 lei). 

sursa: http://www.scrabblero.ro/anunturi/anunt-bran2016.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu